}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana ( del 12 al 18 de Juny de 2023)


  • 13 de juny de 2023 dimarts

Reunió CRAJ ICAReus amb Col·legi de Procuradors i Jutjat de Reus:

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la  Comissió de relacions amb l’Administració de Justícia del Col·legi de l’Advocacia de Reus junt amb el Col·legi de Procuradors i amb  Rocío Serrano, Lletrada d’Administració de Justícia del Jutjat d’instrucció 2 de  Reus, per a l’obtenció d’atestats policials de forma més àgil i ràpida.

  • 14 de juny de 2023 dimecres

15:15 h Visita de l’assesor d’Álter Mútua:

L’assessor d’Álter Mútua de la nostra zona, senyor Eduard Codina, ve al Col·legi de l’Advocacia de Reus per atendre personalment totes les consultes i dubtes dels col·legiats i col·legiades sobre la mútua.

17:30 h Reunió / Entrevista:  

La responsable de la comissió d’igualtat i violència masclista,Pilar Esteban es reuneix juntament amb la periodista Cristina Valls i el Jutje del jutjat de violència de Reus Álvaro Lorente.

FORMACIÓ

16:00 h Anàlisi jurídic de la llei 4/2023 de 28 de febrer per a la igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI.

  • 15 de juny de 2023 dijous

13:00 h Reunió amb Serveis Territorials de Justícia de Tarragona:

Es reuneix conjuntament amb la responsable de la comissió del Torn d’Ofici del ICAReus, Cristina Santos i el personal tècnic del col·legi.

FORMACIÓ

XXVII Congrés de responsabilitat Civil

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix al 27è Congrés de Responsabilitat Civil organitzat per el ICAB.

18:45 h Grup de l’Advocacia Jove de Reus.

El Grup de l’Advocacia Jove de Reus ha organitzat un tast de cerveses.

                       

Sant Raimon Mataró

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a l’Acte Solemne amb motiu de la celebració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi de l’Advocacia de Mataró.

  • 17 de juny de 2023 dissabte

Assemblea General ordinària de la Mutualidad:

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a l’assemblea General ordinària de la Mutualidad que té lloc a Madrid.

 

Reus, 17 de juny de 2023