Benvinguda

 

 

Benvolguts/des companys/es,

Ens trobem en una època de canvis al nostre Col·legi, tant normatius, com tecnològics i també de comunicació amb tots i totes vosaltres així com, amb la ciutadania. És per aquest motiu que us presento una nova finestra de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, amb continguts d’informació, d’interès i d’actualitat.

Aquest era un dels objectius de la Junta de Govern, millorar i modernitzar l’accés a la nostra Institució amb una pàgina més dinàmica, més moderna, més útil, visualment més atractiva on podreu informar-vos de les novetats col·legials, de les eines que us facilitem, una pàgina amb la que busquem facilitar-vos la informació i la comunicació amb el nostre Col·legi i amb clares exigències de transparència. Un altre finalitat és que la societat ens conegui amb la clara intenció de dignificar l’exercici de la nostra professió i de donar-li el reconeixement que es mereix.

Us invitem a conèixer la renovada pàgina web, sense oblidar que tant els membres de la Junta de Govern com jo mateixa, com a degana, continuem com sempre a la vostra disposició per a qualsevol ajuda o informació que necessiteu. 

 

Encarna Orduna Pardo

Degana ICAREUS