}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana ( del 20 al 26 de març de 2023)


 

  • 21 de març de 2023 dimarts

 

13:00 h Reunió amb el president de l'Audiència Provincial de Tarragona

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, juntament amb Estela Marin, degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, es reuneixen amb el president de la Audiència Provincial de Tarragona, Joan Perarnau.  

 

17:00 – 19:00 h Deganat Obert

 

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, atén personalment a tots/es aquells/es advocats/des que tenen consultes, propostes, dubtes o qualsevol altre qüestió relacionada amb l’exercici de la professió i col·legial.

 

FORMACIÓ

 

17:00 h Curs. Anàlisi del control de transparència en els contractes de crèdit Revolving

 

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, juntament amb la Sra. Eulàlia Barros, degana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, presenten la conferència “Anàlisi del control de transparència en els contractes de crèdit Revolving”, organitzat pel CICAC.

 

 

  • 22 de març de 2023 dimecres

 

10:00 h Reunió amb el Col·legi de Graduats Socials i l’ICAB

 

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb el Col·legi de Graduats Socials i amb el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona per tractar temes diversos relacionats amb els Col·legis.

 

15:15 – 18:00 h Visita Alter Mútua

 

L’assessor d’Alter Mútua de la nostra zona, senyor Eduard Codina, ve al Col·legi de l’Advocacia de Reus per atendre personalment totes les consultes i dubtes dels col·legiats i col·legiades sobre la mútua.

 

18:00 h Jornada d’Arrendaments Urbans

 

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la jornada d’arrendaments urbans a la Cambra de la Propietat urbana de Barcelona.

 

  • 23 de març de 2023 dijous

 

FORMACIÓ

 

9:45 h Curs. Novetats legislatives i jurisprudencials a l’àmbit Penal

 

El Col·legi de l’Advocacia de Girona ha organitzat un curs amb títol Novetats legislatives i jurisprudencials a l’àmbit Penal, realitzat a Girona.

 

 

 

12:00 h Reunió de la Comissió del Torn d’Ofici

 

La Comissió del Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb el Torn d'Ofici.

 

 

FORMACIÓ

 

16:00 h Curs. Què necessita de veritat el mau client ICAReus

 

La Comissió de Mediació de l’ICAReus, amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem M. de Brocà, han organitzat una conferència que porta per títol “Què necessita DE VERITAT el meu client o clienta?” a càrrec de la senyora Elsa Pedrola, consultora organitzacional, facilitadora de grups i mediadora de conflictes.

 

   

 

 

 

  • 24 de març de 2023 divendres

 

13:00 h Reunió de la Comissió de Mediació

 

La nostra degana, Encarnación Orduna, es reuneix amb el responsable de la Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Robert Giménez, per tractar temes relacionats amb la mediació.

 

13:30 h Reunió de la Junta de Govern

 

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.