}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 13 al 19 de març de 2023)


  • 13 de març de 2023 dilluns

9:30 h Reunió de la Comissió de Biblioteques del CICAC

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió de Biblioteques del Consell de l’Advocacia Catalana.

12:30 h Reunió amb el President del Tribunal Superior de Justícia

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb el president del Tribunal Superior de Justícia.

14:00 h Reunió de la Comissió Permanent del CICAC

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana.

16:30 h Reunió de la Comissió de seguiment del Compendium

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió de seguiment del Compedium.

17:30 h Reunió del Ple del CGAE

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus,  assisteix a la reunió del Ple del Consell General de l’Advocacia Espanyola, de manera telemàtica.

  • 14 de març de 2023 dimarts

14:00 h Reunió amb l’alcalde de Salou

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb l’alcalde de Salou, el Sr. Pere Granados, amb relació al XIII Congrés Nacional de l’Advocacia.

  • 15 de març de 2023 dimecres

FORMACIÓ

18:00 h Curs: Les claus del nou protocol d’Istanbul

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, presenta juntament amb el Sr. Carles McCragh, president del Consell Assessor de l’Observatori de Drets de les Persones de l’ICAB, el cicle de seminaris sobre la Violència Institucional.

 

  • 16 de març de 2023 dijous

12:30 h Reunió amb el Conseller de Benestar Social

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb el Conseller de Benestar Social el Sr. Carles Campuzano.

16:00 h Reunió de la Comissió de Mediació del CICAC

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

17:50 h Reunió amb la Consellera de Justícia

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb la Consellera de Justícia.

XXVIII Jornades de Dret del Treball

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la XXVIII Jornades de Dret del Treball, organitzades pel Col·legi de Graduats Socials.

  • 17 de març de 2023 divendres

10:00 h Reunió del Ple del CGAE

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió del Ple del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

Curs de Formació de Tramitació

Les administratives del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Marisol Pedrico i Montse Martínez, han realitzat un curs de Formació de Tramitació al CICAC.

Auditoria Interna

La gerent del Col·legi de l’Advocacia de Reus, la Sra. Gemma Llorens, ha estat reunida tot el dia amb l’Auditoria Interna.