}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 27 de febrer al 5 de març de 2023)


  • 27 de febrer de 2023 dilluns

16:00 h Reunió del Ple del CICAC

M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió del Ple del Consell de l'Advocacia Catalana. 

FORMACIÓ

18:00h Curs en línia “Responsabilitat Patrimonial de l’Administració”.

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un curs amb títol Responsabilitat Patrimonial de l’Administració que a estat realitzat sota la direcció de la Sra. Cristina Vallejo.

18:00 h Taller informatiu. Editorial Jurídica SEPÍN

La Comissió de Biblioteques del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un taller informatiu anomenat Editorial Jurídica SEPÍIN, aquest es va realitzar en línia.

  • 28 de febrer de 2023 dimarts

9:45 h Reunió amb la presidenta de la Diputació

M. Encarnación Orduna i Lluís Alcañiz, degana i vicedegà respectivament del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneixen amb la presidenta de la Diputació, senyora Noemí Llauradó, per parlar sobre el Congrés Nacional de l’Advocacia.

10:45 h Reunió al Tribunal Superior de Justícia

M. Encarnación Orduna i Lluís Alcañiz, degana i vicedegà respectivament del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteixen a la reunió del Tribunal Superior de Justícia.

  • 1 de març de 2023 dimecres

10:45 h Reunió a l’Ajuntament de Reus

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb l’alcalde de Reus i la presidenta de la Diputació a l’Ajuntament de Reus per parlar sobre el Congrés Nacional de l’Advocacia.

11:30 h Reunió al Col·legi de l’Advocacia de Reus

La Junta de Govern, la Junta del Grup Jove d’Advocats de Reus i la presidenta de la del Consell General de l’Advocacia Espanyola, es reuneixen al Col·legi de l’Advocacia de Reus per tractar temes del Congrés Nacional de l’Advocacia.

  • 2 de març de 2023 dijous

11:00 h Reunió de la Comissió d’Honoraris del CGAE

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió d'Honoraris del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

  • 3 de març de 2023 divendres

11:30 h Reunió de la Comissió Permanent del CGAE

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

13:00 h Reunió de la Comissió per a la defensa del Dret dels Animals de l’ICAReus

La Comissió per a la Defensa del Dret dels Animals de l’ICAReus, es reuneix per tractar temes d’interès per la Comissió.

13:00 h  Reunió amb el Centre de Mediació de Catalunya

M. Encarnación Orduna, degana de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb el Centre de Mediació de Catalunya.

19:00 h Canal Reus. Memòria Assonant.

M. Encarnación Orduna, degana de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la presentació per part del Canal Reus, del documental MEMÒRIA ASSONANT.