}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 6 al 12 de febrer de 2023)


  • 6 de febrer de 2023 dilluns

9:30 h Reunió amb la Síndica de Greuges

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió amb la Síndica de Greuges, Esther Giménez-Salinas.

  • 7 de febrer de 2023 dimarts

13:00 h Reunió amb la corredoria d’assegurances Santasusana

El representant de la corredoria d’assegurances Santasusana es reuneix amb la nostra degana M. Encarnación Orduna per fer-li entrega de la PRC 2023.

13:30 h Reunió amb Jutges de Reus

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, i el Sr. Robert Jiménez responsable de la Comissió de Mediació de l’ICAReus, es reuneixen amb els jutges de Reus.

  • 8 de febrer de 2023 dimecres

9:30 h Reunió amb la delegada del Govern

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió amb la delegada del Govern a Barcelona, per tractar temes d’estrangeria.

12:30 h Reunió amb el Centre d’Estudis Jurídics

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió del Centre d’Estudis Jurídics a Barcelona.

18:00 h Participació a la Taula Rodona

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la participació de la Taula Rodona que porta per títol “La Gestió del risc per la Advocacia In House”, dins les jornades formatives organitzades a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb motiu de la celebració de Sant Raimon.

  • 9 de febrer de 2023 dijous

FORMACIÓ

17:00 h Conferència de Mediació “La mediació com a requisit de procedibilitat al nou projecte de llei de mesures d’eficiència processal de l’Administració de Justícia”

La Comissió de Mediació de l’ICAReus, juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, han organitzat la conferència: “La mediació com a requisit de procedibilitat al nou projecte de llei de mesures d’eficiència processal de l’Administració de Justícia”