}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 23 al 29 de gener de 2023)


  • 23 de gener del 2023 dilluns

9:00 h Reunió del Congrés de Degans/es

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió del Congrés de Degans/es per tractar temes d’interès.

13:00 h Reunió sobre el funcionament dels correus electrònics 

Mª José Sobrido, administrativa de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneix telemàticament per tractar sobre el funcionament dels correus electrònics.

Menció Honorifica del Consell

El Govern de Catalunya ha distingit la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana amb una menció honorífica dels premis Justícia 2022, les més altes distincions que atorga la Generalitat en aquest àmbit.

 

  • 25 de gener de 2023 dimecres

9:00 – 11:00h Deganat Obert

La degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus atén personalment a tots/es aquells/es advocats/des que tenen consultes, dubtes o qualsevol altre qüestió relacionada amb l’exercici de la professió i col·legial.

13:00h Descoberta Placa en Reconeixement als advocats/des del Torn d’Ofici

El Col·legi de l’Advocacia de Reus i la Comissió del Torn d’Ofici sempre han reivindicat que la tasca que exerceixen tots els advocats i les advocades del torn d’ofici sigui reconeguda i, és per aquest motiu, que l’Ajuntament de Reus a acordat fer-nos un reconeixement amb  una placa commemorativa ubicada a l’Av. de Marià Fortuny amb la següent dedicatòria: “En reconeixement a l’advocacia del torn d’ofici, que defensa els drets i les llibertats de la ciutadania sense recursos”.

  • 26 de gener de 2023 dijous

FORMACIÓ

13:30 h Mediació en processos de família. Elements de prevenció en casos de violència de gènere

Amb motiu de la commemoració del dia Europeu de la Mediació, la Comissió de Mediació del nostre Col·legi, juntament amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, ha organitzat un seguit de jornades que s’impartiran a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Reus, amb una durada de dues hores, la primera de les quals porta per títol “La mediació en processos de família. Elements de prevenció en casos de violència de gènere”.

 

 

 

FORMACIÓ

17:30 – 19:00 h Comissió per la Defensa dels Drets dels Animals

La Comissió per la Defensa dels Drets dels Animals amb la col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, va organitzar una conferència sobre: “El delicte de maltractament animal en la nova reforma del Codi Penal” a càrrec de l’Il·lma. Sra. Maria del Prado Escoda Merino, Jutgessa titular del Jutjat Penal núm. 1 de Reus.


 

  • 27 de gener de 2023 divendres

13:00 – 14:00 h Reunió de la Comissió de Mediació de l’ICAReus

La Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneix telemàticament per tractar temes relacionats amb la comissió.