}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 16 al 22 de gener de 2023)


  • 16 de gener de 2023 dilluns

14:00 h Reunió de la Comissió Permanent del CICAC

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana.

16:00 h Reunió CRAJ CICAC

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia del Consell de l’Advocacia Catalana.

  • 17 de gener de 2023 dimarts

11:00 h Reunió de la Comissió d’Ordenació Professional CGAE

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus,  assisteix en qualitat de presidenta, a la reunió de la Comissió d'Ordenació del Consell General de l’Advocacia Espanyola a Madrid.

  • 18 de gener de 2023 dimecres

9:30 h Reunió de la Comissió d’Ordenació Professional CGAE

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus,  assisteix en qualitat de presidenta, a la reunió de la Comissió d'Ordenació del Consell General de l’Advocacia Espanyola a Madrid.

14:30 h Dinar en homenatge a l’Il·lm. Sr. Javier Jou

La Sra. Marta Barenys en nom i representació del Col·legi de l’Advocacia de Reus, assisteix a l’homenatge a l’Il·lm. Sr. Javier Jou antic Fiscal en Cap.

15:15 a 18:00 h Alter Mútua

L’assessor d’Alter Mútua de la nostra zona, senyor Eduard Codina, ve al Col·legi de l’Advocacia de Reus per atendre personalment totes les consultes i dubtes dels col·legiats i col·legiades sobre la mútua.

11:00 h Recepció Mesa del Parlament

La nostra degana, Encarnación Orduna i Pilar Esteban, responsable de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista de l’ICAReus, assisteixen a la recepció de la Mesa del Parlament de Catalunya amb motiu de la celebració dels dos anys de la Reforma de la Llei Contra la Violència Masclista.

 

 

Premi ADR al Consell de l’Advocacia Catalana del Departament de Justícia per la difusió del projecte INMediació

La consellera de Justícia, Gemma Ubasart, i la directora general de Drets i Mediació, Imma Barral, fan entrega del guardó a la nostra degana i presidenta del Consell, Encarnación Orduna.

 

  • 20 de gener de 2023 divendres

Dia Europeu de la Mediació

Amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que es celebra el dia 21 de gener, la Comissió de Mediació del  Col·legi de l’Advocacia de Reus ha instal·lat a la planta baixa de l’edifici judicial un punt informatiu sobre la mediació, de les  10 h a les 13 h.

Així mateix, també ha organitzat les III Jornades de formació en mediació per aquest any 2023, juntament amb la col·laboració de l’Escola Guillem M. de Brocà.