}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 21 de novembre al 27 de novembre de 2022)


  • 21 de novembre de 2022 dilluns

13:00 h Reunió Secció per la Defensa de la Propietat Urbana ICAReus

La Comissió per la defensa de la Propietat Urbana del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneix per organitzar una sessió formativa per tractar el tema de la Mediació en l’Habitatge.

18:00 h Comissió Permanent del CGAE

M. Encarnación Orduna, degana de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell General de l’Advocacia Espanyola a Madrid.

  • 22 de novembre de 2022 dimarts

FORMACIÓ

I Trobada Nacional d'Estudis i Diàlegs Jurídics 

El Consell General de l’Advocacia Espanyola organitza la I Trobada Nacional d'Estudis i Diàlegs Jurídics  que tindrà lloc a Madrid els dies 22 i 23 de novembre amb més de 80 ponents de primer nivell i un complet programa que analitzarà les novetats jurisprudencials i les qüestions més candents en les àrees de mercantil i concursal, processal, civil, penal, laboral i contenciós administratiu.

16:00 h Ple CGAE

M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió del Ple del Consell General de l’Advocacia Espanyola

FORMACIÓ

Ciberdelinqüència: Aproximació i qüestions pràctiques

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental organitza el curs sobre Ciberdelinqüència: Aproximació i qüestions pràctiques.

  • 24 de novembre de 2022 dijous

FORMACIÓ

17:00 h Anàlisis i criteris d’aplicació dels articles 544 BIS, 544 TER i 544 quinquies de la LECrim, dins de l’àmbit de la violència de gènere

Amb motiu de la commemoració del 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista del Col·legi de l’Advocacia de Reus amb el suport de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà.

CONGRÉS DE PROVA JUDICIAL

L’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP), i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), han organitzant conjuntament la cinquena edició del “CONGRÉS DE PROVA JUDICIAL”, els dies 24 i 25 de novembre de 2022, a la Sala d’Actes de l’ICAB.