Resum de la setmana (del 14 de novembre al 20 de novembre de 2022)


  • 14 de novembre de 2022 dilluns

14:00 h Comissió permanent del CICAC

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana.

FORMACIÓ

Estabilitat, confiança, col·laboració La mediació: una resposta eficient a les problemàtiques vinculades a l’habitatge i a la propietat immobiliària

El Consell de l’Advocacia Catalana amb la col·laboració del Centre de Mediació de Catalunya del Departament de Justícia, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i del Clúster de Serveis Immobiliaris (CSIM) dins del programa InMediació 2022 organitza una jornada el proper 14 de novembre de 2022 a la seu col·legial de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona sota el títol: La Mediació: Una resposta eficient a les problemàtiques vinculades a l’habitatge i la propietat immobiliària.

  • 15 de novembre de 2022 dimarts

11:00 h Entrevista Diari de Tarragona

M. Encarnación Orduna és entrevistada pel Diari de Tarragona.

Enllaç a l’entrevista.

16:00 h Reunió de la Fundació Sant Raimon de Penyafort

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió telemàtica de la Fundació Sant Raimon de Penyafort

19:00 h Presa possessió junta GAJ BCN

Sergi Montaña i Ruben Giménez, en representació del Grup d’Advocacia Jove de Reus, assisteixen a la presa de possessió de la Junta del Grup de l’Advocacia Jove a Barcelona.

  • 16 de novembre de 2022 dimecres

12:00 h Reunió ordenació professional CGAE

La nostra degana M. Encarnación Orduna assisteix, telemàticament, a la reunió executiva de la Comissió d’Ordenació Professional del Consell General de l'Advocacia Espanyola

  • 17 de novembre de 2022 dijous

VIII Congrés de l’observatori contra la violència de gènere del Consell General del Poder Judicial

Pilar Esteban, responsable de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista de Reus, assisteix al VIII Congrés de l’observatori contra la violència de gènere del Consell General del Poder Judicial.

FORMACIÓ

10:00 h Violència masclista

Sota l’empara de la senya d’identitat dels catorze col·legis, #14inDRETS, el Col·legi d’Advocades i Advocats de Tortosa ha acollit una nova Jornada formativa EN LÍNIA.

  • 18 de novembre de 2022 divendres

9:00 h Montse Martín, Marisol Pedrico i Elena Barrera, administratives del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneixen juntament amb Encarnación Orduna i Cristina Santos, degana i responsable de la Comissió del Torn d’Ofici de l’ICAReus, respectivament, amb els representats de la Comissió del Torn d’Ofici de Tarragona, Sonia Sayago i Jordi GIbert, per parlar sobre la tramitació del Torn d’Ofici.

9:00 h Curs Excel per al Torn d’Ofici a Barcelona

M. José Sobrido presencialment al curs d’Excel destinat a la tramitació del Torn d’Ofici per al personal tècnic dels col·legis de l’advocacia, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana.

11:00 h Reunió Junta ICAReus amb Junta GAJ Reus

M. Encarnación Orduna i Jordi Antón, en representació de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneixen amb Sergi Montaña, president del Grup Advocacia Jove de Reus, per tractar temes d’interès comú.

FORMACIÓ

13:00 h DISCRIMINACIÓ LABORAL PER CAUSA DE DISCAPACITAT

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol: “DISCRIMINACIÓ LABORAL PER CAUSA DE DISCAPACITAT”.