}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 7 de novembre al 13 de novembre de 2022)


  • 7 de novembre de 2022 dilluns

16:00 h Reunió Grup de treball d’Igualtat del CICAC

M. Encarnación Orduna, degana de l’ICAReus, assisteix a la reunió del Grup de Treball d’Igualtat del Consell de l’Advocacia Catalana.

FORMACIÓ

15:00 h MENORS

Us informem que aquest Consell de l’Advocacia Catalana inicia el Curs d’especialització lletrada en la jurisdicció de Menors 2022

FORMACIÓ

18:00 h FISCALITAT EN HERÈNCIES: Successions, plusvàlua i donacions

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat un nou curs sobre “FISCALITAT EN HERÈNCIES: Successions, plusvàlua i donacions”, dirigit pel prestigiós advocat i col·laborador habitual del CICAC, el Sr. Alejandro Ebrat Picart.

  • 8 de novembre de 2022 dimecres

20:00 h Junta Extraordinària del CICAC

M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió telemàtica de Junta Extraordinària del Consell de l’Advocacia Catalana.

  • 11 de novembre de 2022 divendres

FORMACIÓ

El català a la justícia: què més podem fer?

Es celebra enguany amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats de Terrassa. La jornada abordarà, de la mà del doctor en dret Sr. Damià del Clot, el lawfare que pateix la llengua catalana a l'Administració de justícia; donarà a conèixer els resultats de l'Enquesta sobre l'ús del català a l'àmbit de l'advocacia que ha elaborat recentment Plataforma per la Llengua, i proposarà un debat entre exconsellers i exconselleres de Justícia de la Generalitat de Catalunya sobre què més es pot fer per impulsar l'ús del català a la justícia.