}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 31 d’octubre al 6 de novembre de 2022)


  • 2 de novembre de 2022 dimecres

11:00 h Reunió Comissió de sinistres PRC CICAC

M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió de la Comissió de sinistres del Ple del Consell de l’Advocacia Catalana.

  • 3 de novembre de 2022 dijous

13:30 h Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes

La Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del Col·legi de l’Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes relacionats amb la Comissió.

FORMACIÓ

CONGRÉS VIOLÈNCIA MASCLISTA

La Comissió de Torn d'Ofici i Assistència a la Persona Detinguda i la Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l’Advocacia de BARCELONA, ha organitzat una segona edició del “CONGRÉS VIOLÈNCIA MASCLISTA”,  a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Amb el lema “Unim forces!”, durant el Congrés s’ha analitzat i es debatut sobre la Llei Orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual.

16:00 h La llei de la segona oportunitat en el Torn d’Ofici

La Comissió de Formació del CICAC, ha organitzat un nou curs per tractar la temàtica de  “La llei de la segona oportunitat en el Torn d’OficiI”

 

 

  • 4 de novembre de 2022 divendres

9:00 h Reunió Comissió per la defensa del Dret del Animals

La Comissió per la Defensa del Dret dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

12:00 h Reunió extraordinària del Comissió d’Igualtat i Violència Masclista de Reus

La Comissió d’Igualtat i Violència Masclista de Reus es reuneix amb una convocatòria extraordinària.

12:00 h GAJ Reus participa a la Taula rodona Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ha organitzat unes  Jornades de la Comissió de Recent Ingrés a la Carrera Judicial en les quals el president del Grup de l’Advocacia Jove de Reus, Sergi Montaña,  participa en la taula rodona sobre la relació dels Jutges i de les Jutgesses amb els altres operadors jurídics.

13:30 h Reunió Junta de Govern

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.

  • 5 de novembre del 2022 dissabte

FORMACIÓ

MEDIACIÓ

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat una nova edició del curs de MEDIACIÓ, la qual es portarà a terme del 5 de novembre de 2022, al 23 de juny de 2023, sota la brillant direcció del senyor Manel Canyameres.