}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 24 al 30 d’octubre de 2022)


  • 24 d’octubre de 2022 dilluns

14:00 h Reunió Ple CICAC a Tortosa

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió del Ple del Consell de l’Advocacia Catalana a Tortosa.

FORMACIÓ

16:00 h Com millorar l'eficiència en la gestió de litigis del teu despatx: innovació i tecnologia

Dins les activitats de formació del Consell General de l’Advocacia Espanyola, en el marc de les “conferències dels dilluns”, ha tingut lloc la conferència “Com millorar l'eficiència en la gestió de litigis del teu despatx: innovació i tecnologia", en la que han intervingut com a ponents la senyora Rocío Ramírez Torres, advocada especialitzada en legal tech y transformació digital i la senyora Elen Irazábal, advocada experta en inteligència artificial.

  • 25 d’octubre de 2022 dimarts

9:00 a 11:00 h Deganat obert ICAReus

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'advocacia de Reus, atén les consultes i propostes dels col·legiats i col·legiades relacionades amb l’exercici de la professió i col·legiació.

  • 26 d’octubre del 2022 dimecres

9:00 a 18:00 h Visita assessor Alter Mutua

L’assessor d’Alter Mútua de la nostra zona, senyor Eduard Codina, ve al Col·legi de l’Advocacia de Reus per atendre personalment totes les consultes i dubtes dels col·legiats i col·legiades sobre la mútua.

  • 27 d’octubre del 2022 dijous

FORMACIÓ

16:00 h Cercant l'equilibri del nostre temps

Dins el marc de col·laboració de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista del Co·legi de l’Advocacia de Reus amb el  Casal de les Dones de Reus, la Comissió fa ressò de la sessió "Cercant l'equilibri del nostre temps" organitzada pel Casal de les Dones de Reus.

FORMACIÓ

9:30 h Els MASC’s: una eina útil  per a l’Advocacia

En el sí del projecte #INmediació, la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia de Reus que presideix l’Excma. Sra. Marta Martínez, Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, ha organitzat la jornada “Els MASC’s: una eina útil  per a l’Advocacia”  que ha tingut lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Reus.
FORMACIÓ

16:00 h Jornades de Dret de Família

Jornades de Dret de Família organitzades per la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental per l’edició 2022 a l’Hotel Ciutat de Granollers.

  • 28 d’octubre del 2022 divendres

13:30 h Vermut col·legial GAJ Reus

En commemoració del dia internacional de l'advocacia jove el qual és el pròxim 31 d'octubre, el Grup de l’Advocacia Jove de Reus ha organitzat un vermut obert per a tots els col·legiats i col·legiades, a la seu col·legial.