}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana (del 3 al 9 d’octubre de 2022)


  • 4 d’octubre de 2022 dimarts

9:30 h Reunió Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes de l’ICAReus.

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus,  es reuneix amb la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del Col·legi de l’Advocacia de Reus.

FORMACIÓ

16:00 h Curs de protecció jurídica de les persones amb discapacitat

Dins de les activitats del Consell General de l'Advocacia i amb l'interès d'oferir una formació contínua i d'excel·lència que permeti enfortir les competències professionals dels i les advocades, S’ha dut a terme la V edició del Curs de protecció jurídica de les persones amb discapacitat.

  • 5 d’octubre del 2022 dimecres

FORMACIÓ

9:00 h Per a cada conflicte, una via de solució

S’ha dut a terme al Palau de Pedralbes de Barcelona la Jornada ADR: “Per a cada conflicte, una via de solució”, coorganitzada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Centre de Mediació de Catalunya.

FORMACIÓ

16:00 h Novetats i aspectes pràctics de la reforma del Reglament d'estrangeria

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró ha organitzat la conferència sota el títol: “ Novetats i Aspectes pràctics de la reforma del Reglament d'estrangeria”

  • 7 d’octubre del 2022 divendres

9:00 h Reunió Comissió per a la defensa del Dret dels Animals

La Comissió per la Defensa del Dret dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

9:00 h Reunió Comissió de Violència Masclista i Igualtat CICAC

La nostra degana M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Violència Masclista i Igualtat del Consell de l'Advocacia Catalana.