}
Tel:+34 977340850   

Comissió en defensa dels drets dels animals - Campanya Nadal de recollida solidària

Amb motiu de les festes nadalenques, la Comissió en defensa dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Reus ha organitzat una campanya de recollida d’aliments, medicació i altres coses a favor de l’Associació Reus Gats què es troba ubicada a la nostra ciutat.

Des de la Comissió ens ocuparem de recollir i distribuir el material en general, preferentment alimentació consistent el pinso i llaunes Kitten per a cadells així com també, transportins.

Per als que no tingueu temps per anar a comprar o preferiu fer una transferència la podeu fer al següent número de compte: ES90-3140-0001-9900-1148-1500.

Us informem que la recollida tindrà lloc a la seu principal del Col·legi de l’Advocacia (Av. de Marià Fortuny, 83), fins el dia 05 de gener de 2023.

Podeu trobar més informació sobre el material necessari en la pàgina web de l’associació https://www.reusgats.org/es/index.html 

Esperant que sigui tot un èxit us agraïm per endavant la vostra desinteressada col·laboració i solidaritat. Junts fem un món millor.