}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 27 de juny al 3 de juliol de 2022)


Setmana 26

del 27 de juny al 3 de juliol de 2022

 

  • 27 de juny del 2022 dilluns

13:00 h Reunió secció defensa se la propietat privada (mixta)

La Secció de Defensa de la Propietat Privada del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneix presencial i telemàticament per tractar temes relacionats amb la secció.

16:00 h Ple de CICAC

M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió del Ple del Consell de l’Advocacia Catalana

 

  • 28 de juny de 2022 dimarts

12:00 h Comissió Ordenació Professional CGAE

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió d'Ordenació Professional del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

 

  • 29 de juny de 2022 dimecres

11:00 h Reunió de treball de la Comissió de Sinistres CICAC

Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Sinistres de la Pòlissa de Responsabilitat Civil del Consell de l’Advocacia Catalana

16:00 h Reunió de la Comissió de Violència Masclista i d’Igualtat del CICAC

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la Comissió de Violència Masclista i d’Igualtat del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

  • 30 de juny del 2022 dijous

13:30 h Junta de Govern

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.

19:00 h Premis Fundació Mutualidad de la abogacia

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix als “Premis Excel·lència” de la Fundació Mutualidad Abogacia.

 

  • 1 de juliol del 2022 divendres

9:00 h Reunió Comissió Animals

La Comissió per la Defensa del Dret dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

18:00 h Bateig de mar

Dins dels actes organitzats  per la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, que enguany commemora el 175 aniversari del nostre Col·legi, es va dur a terme el tradicional Bateig de Mar a Cambrils, amb un Llagut Català.

foto

 

FORMACIÓ

Dins dels actes del projecte In Mediació 2022, el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat una jornada excepcional per a que pugueu gaudir d’una formació fora del nostre àmbit habitual on es combinarà la diversió amb el coneixement profund de la mediació al servei de les empreses.

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya i correspon a 5 hores de formació en Mediació.

La jornada, sota el nom de “Jornada de pitch&putt i mediació: la mediació al servei de les empreses” tindrà lloc el divendres dia 1 de juliol de 2022, al camp de Vallromanes.

Imatge eliminada.