}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 13 de juny al 19 de juny de 2022 )


Setmana 24

del 13 al 19 de juny de 2022

 

  • 13 de juny del 2022 dilluns

14:00 h Comissió permanent del consell

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana

 

  • 15 de juny de 2022 dimecres

15:00 h Reunió Grup d’Advocacia Jove de Reus

El Grup d’Advocacia Jove de Reus, convoca l'Assemblea General.

 

  • 17 de juny de 2022 divendres

9:00 h Visita de la consellera de Justícia i del secretari per l’Administració de Justícia al Col·legi de l’Advocacia de Reus

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i el secretari per l’Administració de Justícia, Eusebi Campdepadrós, han visitat aquest divendres 17 de juny l'ICAReus. Aquests han mantingut una reunió amb la Junta de Govern del Col·legi i el president del GAJ de Reus, Sergi Montaña, els quals al seu torn han traslladat inquietuds i reivindicacions en relació a la situació de l’Administració de Justícia al seu partit judicial.

 

foto

 

17:00 h Sant Raimon Granelles

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix als actes en honor a Sant Raimon de Penyafort, organitzats pel Col·legi de l’Advocacia de Granelles.

20:00 h Partit futbol

Amb motiu de la celebració el proper dia 8 de juliol de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, que enguany commemora el 175 aniversari del nostre Col·legi, s’ha organitzat el tradicional partit de futbol entre el advocats i advocades del Col·legi de l'Advocacia de Reus i els funcionaris i funcionàries dels jutjats.   

El partit de futbol serà el divendres dia 17 de juny, a les 20 h. El lloc està pendent de confirmar i ja us informarem més endavant. Qui estigui interessat/da es pot apuntar abans del 13 de juny enviant un correu a santraimon@advocatsreus.org.

 

futbol

 

  • 18 de juny de 2022 dissabte

8:30 h Sortida en bicicleta BTT

Amb motiu de la celebració del 175 aniversari del Col·legi de l’Advocacia de Reus, s'ha organitzat una sortida en bicicleta BTT. La sortida serà el dissabte, dia 13 de novembre, a les 8:30h. El punt de trobada serà l’Hotel NH Ciutat de Reus i la ruta s’està preparant i ja us informarem ja que es decidirà en funció del número d’inscrits i del nivell del grup.

Qui estigui interessat es pot apuntar abans del 12 de novembre enviant un correu a col.legi@advocatsreus.org.

 

bicicleta