}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 30 de maig al 5 de juny de 2022 )


Setmana 22

del 30 de maig al 5 de juny de 2022

 

  • 30 de maig del 2022 dilluns

10:30 h Comissió Permanent CGAE

M. Encarnación Orduna, degana de l'I·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consejo General de la Abogacía Española a Madrid

16:00 h Ple del CICAC

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió del Ple extraordinari del Consell de l'Advocacia Catalana.

 

  • 31 de maig de 2022 dimarts

13:30 h Junta de govern

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.

Aquesta reunió es fa per videoconferencia, degut a l'estat d'alarma decretat pel Govern.

 

  • 1 de juny de 2022 dimecres

10:00 h Reunió Comissió d'Ordenació Professional CGAE

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió d'Ordenació Professional del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

 

  • 2 de juny de 2022 dijous

18:00 h Premis valors

Aquest dijous, dia 2 de juny, a les 18 h, se celebra la IX edició dels Premis ‘Valors’, uns guardons que distingeixen aquelles persones i entitats que destaquen per la seva defensa dels drets humans i que, amb la seva labor, contribueixen a lluitar contra les injustícies. 

Enguany, els guardonats són l’Advocacia d’Ucraïna, el Col·legi d’Advocats de Santa Cruz de La Palma, el Memorial Democràtic, i l’advocada filipina activista pels drets humans, Czarina Musni. També recollirà el premi l’advocada mexicana Karen Izolda, qui va ser premiada l’any passat i no va poder assistir a l’acte. Aquí teniu la nota de premsa del Consell de l'Advocacia Catalana

 

logo

 

  • 3 de juny de 2022 divendres

 

9:00 h Reunió Comissió per la defensa del Dret del Animals

La Comissió per la Defensa del Dret dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

9:30 h Jornades: el projecte de llei per a l’eficiència organitzativa i processal

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix Jornades: el projecte de llei per a l’eficiència organitzativa i processal, organitzat per la Conselleria de Justícia i el Consell de l’Advocacia Catalana.

13:30 h Reunió Comissió de drets humans de l’ICAReus

La Comissió dels Drets Humans de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la comissió.

18:30 h Tast de vermut GAJR

El Grup de l’Advocacia Jove de Reus organitzen un tast de vermuts al Celler de Reus.

18:30 h Festivitat Col·legi de l’Advocacia de Figueres

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix als actes en honor a Sant Raimon de Penyafort, organitzats pel Col·legi de l’Advocacia de Figueres

FORMACIÓ

El Col·legi d’Advocats de Manresa ha organitzat una jornada que porta per títol: "Una altra mirada: La justícia restaurativa. Principis i pràctiques.”, que es celebrará de 16 a 18 h, a la seu del Col·legi d'Advocats de Manresa.