}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 9 de maig al 15 de maig de 2022)


Setmana 19

del 9 de maig al 15 de maig de 2022

 

  • 9 de maig del 2022 dilluns

16:00 h Reunió del Ple extraordinari del CICAC

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió del Ple extraordinari del Consell de l'Advocacia Catalana

 

  • 10 de maig de 2022 dimarts

13:30 h Reunió Junta de Govern ICAReus

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.

 

  • 12 de maig de 2022 dijous

12:00 h Reunió de la Comissió del Torn d'Ofici de l'CAReus

La Comissió del Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb el Torn d'Ofici.

XIV Jornades de Comissions de Relacions amb l’Administració de Justícia

Els dies 12 i 13 de maig, la nostra degana Encarnación Orduna, assisteix juntament amb el responsable de la Comissió de Relacións amb l’Administració de Justícia i vicedegà de l’ICAReus , Lluís Alcañiz, a les XIV Jornades de Comissións de Relacions amb l’Administració de Justícia organitzades pel Consell de l’Advocacia Espanyola.

 

  • 13 de maig de 2022 divendres

9:00 h Reunió de la Comissió d’Igualtat i Violencia Masclista de l'CAReus

La Comissió d’Igualtat i Violència Masclista de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

13:00 h Reunió Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes ICAReus

La Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

18:00 h Festivitat Col·legi de l’Advocacia de Manresa

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la festivitat en honor de Sant Raimon de Penyafort organitzada pel Col·legi de l’Advocacia de Manresa