Resum de setmana ( 18 de abril al 24 de abril de 2022)


Setmana 16

del 18 al 24 de abril de 2022

 

  • 20 de abril 2022 dimecres

Master Accés a l'Advocacia a Reus

L'Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi de l'Advocacia de Reus, a través de l'acord de col·laboració amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili acull, des del 20 d'abril fins al 17 de juny, les classes presencials del curs d'accés a l'advocacia.

12:00 h Reunió Executiva de la Comissió d'Ordenació Professional CGAE

La nostra degana M. Encarnación Orduna assisteix, telemàticament, a la reunió de la executiva de la Comissió d’Ordenació professional del Consell General de l'Advocacia Espanyola, de manera telemàtica.

 

  • 21 de abril de 2022 dijous

11:00 h Reunió de la Comissió de Sinistres de la PRC del CICAC

Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de sinistres de la Pòlissa de Responsabilitat Civil del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

  • 22 de abril de 2022 divendres

9:30 h Jornada en Intel·ligència artificial i Administració de justícia

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya ha organitzat una sessió que porta per títol “Jornada en Intel·ligència artificial i Administració de justícia”

http://cejfe.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/Jornada-en-Intelligencia-artificial-i-Administracio-de-justicia

12:00 h Presentació dels llibres del company Ángel Camacho Huerta

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi i dins dels actes previstos amb motiu de la celebració del 175 aniversari del nostre Col·legi, tindrà lloc a la sala d’actes de l'ens col·legial l’acte de presentació dels llibres del company Àngel Camacho Huerta. Els llibres són els següents:

  • Tierra roja
  • Memória de la historia
  • Hijos del silencio

foto

13:30 h Reunió Junta de Govern ICAReus

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.

18:00 h Celebració de la festivitat del Col·legi de l'Advocacia de Tortosa

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a l'Acte Solemne amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi de l'Advocacia de Tortosa.