Resum de setmana ( 4 de abril al 10 de abril de 2022)


Setmana 14

del 4 al 10 de abril de 2022

 

  • 4 de abril de 2022 dilluns

Reunió de la Secció per la Defensa de la Propietat Privada de l'ICAReus

La Secció per la Defensa de la Propietat Privada de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

18:00 h Novetats pràctiques de la Llei 8/2021 de 2 de juny. Les persones amb discapacitat tenen capacitat jurídica amb igualtat de condicions

L'Escola de Pràctica Jurídica Guillem M. de Brocà ha organitzat, amb col·laboració amb el Consell de l’Advocacia Catalana, organitza una taula rodona que porta per títol “Novetats pràctiques de la Llei 8/2021 de 2 de juny. Les persones amb discapacitat tenen capacitat jurídica amb igualtat de condicions”

Rètol

18:00 h Reunió aplicació del Protocol d'Assitència Lletrada a les Víctimes de Violència Masclista

Encarnación Orduna, degana de l'ICAReus, assisteix a la ruenió celebrada al Consell de l'Advocacia Catalana amb els representants del Departament d'Interior, per tractar l'aplicació del Protocol d'Assistència Lletrada Immediata a les Víctimes de Violència Masclista.

 

  • 6 de abril de 2022 dimecres

13:30 h Reunió Junta de Govern ICAReus

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi

 

  • 7 de abril de 2022 dimecres

9:00 h VIII Jornades sobre la prevenció i repressió del blanqueig de capitals

La degana i el secretari del Col·legi de l'Advocacia de Reus, Encarna Orduna i Sergi Guillén, assisteixen a les VIII Jornades sobre la prevenció i repressió del blanqueig de capitals organitzades pel Consell General de l'Advocacia Espanyola, a Castelló.

foto

16:00 h Aplicació a la pràctica de la llei 8/2021 amb relació a la suspensió del règim de visites i custòdia dels fills i filles menors

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  “Aplicació a la pràctica de la llei 8/2021 amb relació a la suspensió del règim de visites i custòdia dels fills i filles menors” 

Enllaç per a inscripcions:  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_9nwH6_RQRceaIHxGLfp35w

webinar

 

  • 31 de març de 2022 dijous

15:00 h Assemblea General Grup de l'Advocacia Jove de Reus

El Grup d’Advocacia Jove de Reus,  convoca l'Assemblea General.