}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 18 de març al 3 de abril de 2022)


Setmana 13

del 18 de març al 3 de abril de 2022

 

  • 28 de març 2022 dillums

13:00 h Reunió de la Secció de Defensa de la Propietat Privada ICAReus

La Secció de Defensa de la Propietat Privada del Col·legi de l’Advocacia de Reus, es reuneix telemàticament per tractar temes relacionats amb la secció.

 

  • 29 de març de 2022 dimarts

10:45 h Reunió amb TSJC

La Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a Tarragona

 

  • 30 de març de 2022 dimecres

9:00 h Deganat Obert

Deganat obert. La nostra degana atén les consultes / propostes dels col·legiats relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials.

 

  • 31 de març de 2022 dijous

12:30 h Reunió Derivacions de Mediació

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, juntament amb el responsable de la Comissió de Mediació, Robert Giménez, es reuneixen amb els actors implicats amb les derivacions de mediació per donar-li impuls.

 

  • 1 de abril de 2022 divendres

Exposició "EL DRET ... I EL REVÉS" (Animus iocandi) _ Ángel Camacho

Inauguració de la primera exposició a la Sala d'Actes del Col·ldegi de l'Advocacia de Reus, per gentilesa del nostre company, el lletrat senyor Àngel Camacho Huerta, de retalls de diaris i revistes de contingut jurídic i de caire humorístic que ha anat col·leccionant al llargs dels seus anys de professió, i que porta per títol: "El dret ... i el rvés (Animus iocandi)

Aquesta exposició estarà exposada a la sala d’actes durant els mesos d’abril i maig.

exposició

Tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual, laboral i mendicitat

El Consell de l’Advocacia Catalana amb la col·laboració del Col·legi de l’Advocacia de Girona, ha organitzat una jornada que tractarà sobre el “Tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual, laboral i mendicitat”.

Aquesta jornada tè lloc divendres 1 d’abril de 2022 en els dos formats:

Presencial: 20 €

En línia: 10 €

tráfic de persones amb finalitat d'exploració sexual, laboral i mendicitat

9:00 h Reunió Comissió per a la defensa del Dret dels Animals

La Comissió per a la Defensa del Dret dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.

12:00 h Reunió amb la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus

La responsable de la Comissió d'Igualtat i Violència Masclista de Reus, M. Pilar Esteban, es reuneix amb Vanessa Carrillo, coordinadora de l'àmbit de violència de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, acompanyada de professionals de la xarxa d'atenció a la víctima de violència de gènere de Reus.

13:00 h Reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes

La Comissió de Taxació de Costes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la comissió.

 

  • 2 de abril de 2022 dissabte

10:00 h Reunió JAC a Tarragona

El president del Grup de l'Advocacia Jove de Reus, Sergi Montaña, assisteix a la reunió dels Joves Advocats de Catalunya a Tarragona.