}
Tel:+34 977340850   

Resum de setmana ( 21 de març al 27 de març de 2022)


Setmana 12

del 21 de març al 27 de març de 2022

 

  • 21 de març 2022 dilluns

11:00 Reunió de la Comissió de Sinistres de la PRC del CICAC

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Sinistres de la Pólissa de Responsabilitat Civil del Consell de l'Advocacia Catalana.

FORMACIÓ

18:00 La caducitat en el procediment sancionador

Dins de les activitats de formació del Consell General de l’Advocacia Catalana, i en el marc de les denominades “Conferències dels dilluns”, dilluns que ve 21 de març de 16:30  h a 18:00 h tindrà lloc la conferència “La caducitat en el procediment sancionador”, en la qual intervindrà com a ponent el Magistrat Sr. Luís Alfredo de Diego.

https://www.formacionabogacia.es/

 

  • 22 de març de 2022 dimarts

12:00 h Reunió de la Comissió de Sinistres de la PRC del CICAC.

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Sinistres de la Pólissa de Responsabilitat Civil del Consell de l'Advocacia Catalana.

13:00 h Reunió de la Comissió del Fons d’Obra Social de l’ICAReus.

Primera reunió anual de la Comissió del Fons d'Obra Social del Col·legi de l'Advocacia de Reus.

foto

16:00 h Reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes de l’ICAReus.

La Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per tractar els temes propis de la Comissió.

12:00 h Reunió de la CRAJ del CGAE.

La nostra degana, Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia del Consell General de l'Advocacia Espanyola, en format telemàtic.

FORMACIÓ

18:00 La Directiva 2001/55/CE: Normes per a la concessió de protecció temporal en cas d’afluència massiva de persones desplaçades

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  La Directiva 2001/55/CE: Normes per a la concessió de protecció temporal en cas d’afluència massiva de persones desplaçades que se celebrarà el dimarts 22 de març de 2022 de 18 a 19.30 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Link al web del CICAC: 

https://www.cicac.cat/2022/03/wbincicac-la-directiva-2001-55-ce-normes-per-a-la-concessio-de-proteccio-temporal-en-cas-dafluencia-massiva-de-persones-desplacades/

Link inscripcions ZOOM: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_kIHULykiTS-b1GM_AbBfog

 

  • 23 de març de 2022 dimecres

Dia de la Conciliació i la Corresponsabilitat

Des de la Comissió de Drets Humans del Col·legi de l'Advocacia de Reus, es fa difusió de la campanya impulsada pel Consell General de l'Advocacia Espanyola, que contribueix a donar visibilitat a la discriminació que es produeix entre els professionals de l’advocacia per no poder gaudir dels mateixos permisos i reconeixements a efectes laborals.

https://www.abogacia.es/actualidad/especiales/campana-conciliacion-abogacia/

 

  • 3 de febrer de 2022 dijous

12:00 Reunió de la Comissió del Torn d'Ofici de l'CAReus

La Comissió del Torn d'Ofici de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb el Torn d'Ofici.

 

  • 4 de febrer de 2022 divendres

13:30 Reunió de la Comissió d’Igualtat i Violencia de Gènere de l'CAReus

La Comissió d’Igualtat i Violència de Gènere de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, es reuneix per a tractar temes diversos relacionats amb la Comissió.