}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana ( 14 de març al 20 de març de 2022)


Setmana 11

del 14 al 20 de març de 2022

 

  • 14 de març 2022 dimecres

14:00 h Reunió de la Comissió Permanent del CICAC

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana

16:30 h Europa. Impacte del teletreball en la intimitat, la conciliació i la desconnexió digital

Dins de les activitats de formació del Consell General de l’Advocacia Espanyola, i en el marc de les denominades “Conferències dels dilluns”, té lloc la Conferència “Europa. Impacte del teletreball en la intimitat, la conciliació i la desconnexió digital”, en la qual intervindrà com a ponent el senyor Juan Antonio Muñoz Sánchez, lletrat de l'Administració de Justícia i com a moderador el senyor Ángel José Cervantes, advocat i degà del Col·legi d'Advocats de Toledo.

https://www.formacionabogacia.es/

 

  • 17 de març de 2022 dijous

10:00 h Xerrades Comissió d'Igualtat i Violència Masclista ICAReus

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista del nostre Col·legi de l’Advocacia, ha organitzat les següents xerrades:

  • 10:00 h, al Centre Civil Migjorn la conferència “Violències tecnològiques“, a càrrec dels nostres companys Alberto  Castillo i Rosa M. Lunar.
  • 17:00 h, al Casal de Dones de Reus i al Centre Cívic Más Abelló, la conferència “La justícia a l´abast de les dones“, a càrrec de les companyes Judith Gay i M. Pilar Esteban.

 

  • 18 de març de 2022 divendres

10:45 h Reunió Tecnologies ICAReus

La degana i el secretari del Col·legi de l'Advocacia de Reus, M. Encarnación Orduna i Sergi Guillén, es reuneixen per tractar temes relacionats amb el web i altres tecnologies de l'ICAReus.

11:45 h Reunió Mas Carandell

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, es reuneix amb representants del Mas Carandell

12:30 h Reunió Banc de Sabadell

La nostra degana es reuneix amb el Banc de Sabadell, per tractar temes d'interès col·legial

13:30 h Reunió Junta de Govern ICAReus

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.