}
Tel:+34 977340850   

Resum de la setmana ( 14 de febrer al 20 de febrer)


Setmana 07

del 14 al 20 de febrer de 2022

 

  • 14 de febrer 2022 dilluns

14:00 Reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana

 

  • 15 de febrer de 2022 dimarts

15:00 h La prova digital

Les Comissions de Formació i de Tecnologies del Consell de l’Advocacia Catalana, han organitzat conjuntament la segona edició del curs sobre “LA PROVA DIGITAL”, un curs imminentment pràctic basat en aspectes relacionats amb els mitjans de prova electrònica, adreçat a advocades i advocats processalistes.

Aquest curs, tornarà a ser dirigit per l’Advocat Manuel Martínez Ribas, i començarà el dimarts, 15 de febrer de 2022, de 15.00 a 17.00 hores. El curs té una durada total de 14 hores, distribuïdes en 12 hores teòriques (de dues hores cadascuna), més 2 hores de sessió pràctica.

Tota la informació en aquest programa

Enllaç a la pàgina web del CICAC:

https://www.cicac.cat/2022/01/ii-edicio-curs-practic-sobre-la-prova-digital/

El preu total del curs són 100€.

curs prova digiital

 

18:30 h Taula rodona: Nous camins per a la resolució de conflictes familiars

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, des dels Serveis Territorials de Justícia de Tarragona us conviden a la presentació del llibre Hijos Ingratos del magistrat Pascual Ortuño i a la taula rodona sobre “Nous camins per a la resolució de conflictes familiars”.

Hi participaran la Sra. Mònica Solé Padró, directora dels ST de Justícia a Tarragona; el Sr. Pascual Ortuño Muñoz, magistrat emèrit de l’Audiència Provincial de Barcelona i autor del llibre; la Sra. Sofia Jordà Mújica, magistrada del Jutjat de Primera Instància núm. 2 de Reus; i la Sra. Montserrat Vilella Cuadrada, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus i directora general d’Autonomia Personal i la Discapacitat. Moderarà l’acte la Sra. Emma López Solé.

Atesa la situació actual i tenint en compte l’aforament, els interessats us heu d’inscriure, fins al divendres 11 de febrer, enviant un correu electrònic a :

 sttarragona.justicia@gencat.cat.

L’assistència a aquesta activitat serà homologada amb 2 hores de formació continuada pels mediadors inscrits al CMC que ho sol·licitin.

 

  • 16 de febrer de 2022 dimecres

12:00 Reunió Comissió d'Ordenació Professional CGAE

M. Encarnación Oduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió de la Comissió d'Ordenació Professional del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

 

  • 17 de febrer de 2022 dijous

9:30 Deganat Obert

Deganat obert. La nostra degana atén les consultes / propostes dels col·legiats relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials.

 

12:30 Reunió Corredoria Santasusana

La nostra degana es reuneix amb la correduria Santasusana amb relació a la pòlissa de responsabilitat civil.

 

16:00 Reunió executiva de la CRAJ del CGAE

M. Encarnació Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix a la reunió executiva de la Comissió de Relacions amb l'Administració de Justícia del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

 

18:00 Presentació llibre company Aureli Bofill 'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus. Breu història amb motiu del 175è aniversari'

Presentació llibre company Aureli Bofill 'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus. Breu història amb motiu del 175è aniversari

https://www.advocatsreus.cat/actualitat/presentacio-llibre-company-aureli-bofill-illustre-collegi-de-ladvocacia-de-reus-breu

 

  • 18 de febrer de 2022 divendres

13:30 Reunió Junta de Govern ICAReus

La Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Reus es reuneix per tractar temes diversos relacionats amb el Col·legi.