Resum de la setmana (17-23 de gener de 2022)


 

 

17 de gener de 2022 dilluns

9:00 Reunió de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista del Col·legi de l’Advocacia de Reus

Reunió de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista del Col·legi de l’Advocacia de Reus, per tractar temes d’interès per la Comissió.

14:00 Reunió Comissió Permanent del Consell General de l’Advocacia Catalana

La nostra degana M. Encarnación Orduna assisteix a la reunió de la Comissió Permanent del Consell General de l’Advocacia Catalana.

FORMACIÓ

16:00 Protecció enfront dels desallotjaments per a persones vulnerables en els procediments de desnonament i execució hipotecària

Els propers dies 17 i 18 de gener a partir de las 16 hores es durà a terme un webinar gratuït, organitzat per l’Aula de Drets humans del Consell General de l’Advocacia Espanyola i els Col·legis de l’Advocacia de Sabadell, Tarragona i el Col·legia d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

El programa es divideix en dos dies:

DILLUNS 17 DE GENER DE 2022: Presentació de la jornada, i defensa legal enfront de desallotjaments d’habitatge habitual: Una panoràmica general.

DIMARTS 18 DE GENER DE 2022: POTÉNCIA: Defensa legal enfront de desallotjaments d’habitatge habitual: Anàlisis de casos pràctics.

Per més informació i inscripcions gratuïtes: www.cicac.cat  

17:00 h Qüestions actuals sobre l’acció civil en el procés penal

El Consell de d’Advocacia Espanyola reprèn un any més l’activitat formativa amb el cicle “Conferències dels dilluns”. En aquesta ocasió serà la jurisdicció penal la que emmarqui el contingut de la conferència que porta per títol: Qüestions actuals sobre l’acció civil en el procés penal (prescripció, prova, legitimació i altres).  

La conferència es podrà assistir de manera presencial al Passeig de Recol·lectes nº 13, Madrid, i en línia amb prèvia inscripció i de manera gratuïta a través del següent enllaç: https://www.formacionabogacia.es/

 

18 de gener de 2022 dimarts

16:00 Reunió Torn d’Ofici

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, es reuneix amb la responsable del Torn d’Ofici i la gerent del Col·legi de l’Advocacia de Reus, M. Cristina Santos i Gemma Llorens.

FORMACIÓ

17:00 L’avantprojecte de Llei de mesures d’eficiència processal i els MASC

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació 2022, el CEMICAF de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà amb el suport tècnic del Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat un webinar gratuït, que té com a títol: L’avantprojecte de Llei de mesures d’eficiència processal i els MASC.

Per inscriure’s:  clica aquí

 

20 de gener de 2022 dijous

11:30 Reunió de la Comissió de Comunicació del CGAE

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, assisteix a la reunió telemàtica de la Comissió del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

12:30 Reunió Banc Santander

La gerent i el tresorer del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Gemma Llorens i Joan Antoni Martínez, es reuneixen telemàticament amb el representant del Banc Santander.

17:00 Reunió del Ple del Consell General de l’Advocacia Espanyola

M. Encarnación Orduna, degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus, assisteix al Ple del Consell General de l'Advocacia Espanyola.

FORMACIÓ

16:00 Els trets fonamentals de la reforma laboral del Real Decreto-Ley 32/2021, de 28 de desembre

La Comissió de Formació del CICAC, ha organitzat el primer wbinCICAC del 2022, sota el títol “Els trets fonamentals de la reforma laboral del Real Decreto-Ley 32/2021, de 28 de desembre”.

Se celebrarà en línia mitjançant la plataforma ZOOM.

Link al web del CICAC:

https://www.cicac.cat/2022/01/wbincicac-els-trets-fonamentals-de-la-reforma-laboral-del-real-decreto-ley-32-2021-de-28-de-desembre/

Link inscripcions ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WNZons1yj0SomDDcArTHIpkA

Els trets fonamentals

 

21 de gener de 2022 divendres

13:00 Reunió projecte BARNAHUS

La nostra degana, M. Encarnación Orduna, es reuneix juntament amb la responsable de la Comissió d’Igualtat i Violència Masclista i de la Comissió de Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Reus, M. Pilar Esteban, amb els i les representants de l’oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte i de l’oficina d’Atenció a la Infància de la Generalitat de Catalunya, per tractar sobre el projecte BARNAHUS.

FORMACIÓ

10:00 La mediació civil i mercantil: un bon recurs a l'abast dels jutjats

En marc del dia europeu de la medicació, a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, es realitzarà el seminari web La mediació civil i mercantil: un bon recurs a l'abast dels jutjats.

Aquesta ponència va dirigida a tots el operadors jurídics.

Inscripcions: 

https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/