}
Tel:+34 977340850   

El SOJA s’adapta al context sanitari actual i amplia l'horari d’atenció al ciutadà

Amb motiu de l’arribada de la pandèmia, el Servei d’Orientació Jurídica Animalista (SOJA) de la comissió per la Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Reus es durà a terme cada dia. Cada mes, hi haurà una persona de l’esmentada comissió encarregada d’atendre les consultes, les quals es podran fer sigui trucant al Col·legi mateix o enviant la consulta per escrit a un dels dos correus electrònics següents: cpda@advocatsreus.org o col.legi@advocatsreus.org.

El SOJA és un punt de consulta per saber què fer davant d'un cas relacionat amb els drets dels animals i, fins ara, es feia el primer divendres de cada mes. És una iniciativa activada per la comissió del Col·legi de l'Advocacia de Reus i plantejada amb l’objectiu de  donar informació als interessats i interessades que coneixen o troben un cas que, potser, vulnera els drets d'un animal.

Ressò als mitjans:

  • Llegiu la notícia del mitjà Reusdigital.cat aquí
  • Llegiu l'esment que en fan a l'article del Diari de Tarragona. Mireu-lo aquí, així com la notícia dedicada a explicar-ho amb més detall. Llegiu-la aquí