Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Campanya de Nadal de recollida aliments i objectes per a gossos i gats

Benvolguts/des  companys/es,

Arriba Nadal, temps de compartir, i amb ell també arriba el fred. Per desgràcia, encara són molts els animals que es troben sense llar, és per això que des de la Comissió de Drets del Animals volem fer una crida per ajudar-los: com a mínim, si no els podem donar una llar, que ho passin de la millor manera possible. Per això, us demanem la vostra col·laboració en la recollida d’aliments per a gossos i gats tot proporcionant mantes que no utilitzeu, tovalloles, medicació, transportins, productes de neteja, abeuradors, menjadors, etc.

Tot aquest material anirà destinat a l’Associació DeltaRescat, entitat que també va intervenir amb la Comissió i va ajudar a trobar-li una llar al Kimbo. Us passem l’enllaç de facebook, per si voleu saber on anirà l’ajuda.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, poc a poc anem canviant un món. Si us plau,  ho podeu deixar a la seu del Col·legi fins al proper dia 21 de desembre de 2018, en què membres de la Comissió ho recolliran per tal de dur-ho a l’Associació.

Cordialment,

Comissió de Drets dels Animals

Reus, 12 de desembre de 2018