Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

El cas d’una euga amb pronòstic greu

Benvolguts/des companys/es,

Des de la comissió per la Defensa dels Drets del Animals del Col·legi d’Advocats de Reus, us informen de la delicada situació d’una euga del refugi Les Set Cabretes. Fa tres setmanes, la van trobar estirada al terra, d’on no es podia aixecar. Amb l’ajuda de diversos voluntaris i una grua van aconseguir posar-la, ja que era incapaç de fer-ho.

El pronòstic era greu i les analítiques apuntaven que l’organisme havia estat enverinat quan va ingerir per error un tros de fulla verinosa. Malgrat el diagnòstic, l’equip del refugi es va negar a sacrificar-la i, amb tot, fan una crida per aconseguir els recursos econòmics suficients per tal de pagar el tractament.

Fins ara, ja s’han pagat dues factures de les primeres analítiques. Ara queda una altra que forma part de les visites del veterinari durant aquestes tres setmanes i ascendeix a 2.060 euros. A banda d’això, l’euga necessita una alimentació específica, també s’ha pagat a un jardiner perquè tregui les possibles plantes verinoses (120 euros), les cintes que van aixecar l’euga del terra (80 euros), el lloguer de la màquina per aixecar-la i altres despeses habituals del refugi.

Amb tot, des de la comissió volem contribuir al pagament de les despeses que suposa pel refugi la recuperació de la egua, de nom Luna, i demanem la col·laboració dels col·legiats. Tots el que vulgueu col·laborar, ho podeu fer mitjançant un ingrés al compte del refugi Les Set Cabretes. Us el posem a continuació: ES52 20859511 83 0330359824. A l’hora de fer-lo, indiqueu al concepte ‘Ayuda Luna’ i feu-hi constar el vostre nom, DNI i telèfon.

Als col·legiats que feu l’aportació econòmica, us agrairíem que ho comuniqueu a la comissió, mitjançant l’enviament d’un correu, que podeu enviar directament al de la comissió (cpda@advocatsreus.org). Podeu aconseguir més informació a la pàgina de Facebook del refugi Les Set Cabretes (@setcabretes).

Esperem que sigui del vostre interès,

La Comissió DDAAImatges relacionades

aixeca-n't l'euga 1