Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Desplegament de la nova versió de l'aplicació de presentació d'escrits (RED)


Desplegament RED
 

Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que el dia 9 de maig de 2019 es va activar una prova pilot de la nova versió de l’aplicació de presentació d’escrits (RED) de l’extranet del professional per un grup reduït d’advocats i d’advocades.

Amb la nova versió d’aquest mòdul comprovareu que l’aparença a l’Extranet canviarà, però només a nivell visual i operatiu. Les funcionalitats de RED  segueixen sent les mateixes i no es veuen afectades. Els canvis pretenen millorar l’operativa d’aquest  mòdul, simplificant el seu ús.

Està previst continuar el desplegament per la resta de col·legis d’advocats de Catalunya el proper 21 de maig del 2019. Per tant, a partir d’aquesta data, tots els advocats i advocades de Catalunya (amb vigència a la base de dades de Red Abogacia) ja estaran utilitzant tant la nova versió de la TTA(presentació de demandes) com la nova versió de RED (presentació d’escrits).

Adjuntem una guia ràpida de la nova versió de l’aplicatiu RED en format PDF on podreu consultar els canvis introduïts.

Al web de la Seu Judicial Electrònica trobareu igualment un vídeo il·lustratiu que posem a la vostre disposició per comprendre millor la nova operativa. En particular, és el primer vídeo d’aquest apartat, retolat com “Presentació nou RED català” i “Presentació nou RED castellà” (és el mateix vídeo, però en idiomes diferents).

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/videos/red/

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Comissió TIC

Reus, 15 de maig de 2019