}
Tel:+34 977340850   

Vermut de primavera - GAJReusEl Grup de l’Advocacia Jove de Reus organitza un tast de vermuts que es durà a terme el dia 3 de juny a les 18:30 hores al Celler de Reus (Av. de Doctor Vilaseca, núm. 19, baixos 5).

Després de tant de temps amb mesures restrictives i poca activitat social, el GAJReus vol reactivar els esdeveniments socials entre els companys i les companyes. Volem veure’ns i socialitzar-nos per fomentar les bones relacions entre nosaltres.

El preu de l’activitat està subvencionat pel GAJReus en una part i varia en funció dels assistents de la següent manera: 

  • Si som fins a 20 persones, el preu es de 6 euros per assistent. Inclou el tast de 3 vermuts de Reus, acompanyat de patates fregides, olives i truita de patates.
  • Si som  entre 21 i 40 persones, el preu es de 8 euros per assistent. Inclou el tast de 4 vermuts de Reus, acompanyat de patates fregides, olives i truita de patates.

Només hi han 40 places disponibles degut a l’aforament de l’establiment. El termini per confirmar l’assistència es fins aquest divendres dia 27 de maig.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a la següent direcció: gaj@advocatsreus.org, indicant el vostre nom i número de col·legiat/da.