}
Tel:+34 977340850   

Formació| La suspensió del règim de visites del pare denunciat per maltractament després de la modificació del Codi Civil CatalàEl GAJR hem organitzat una formació que, sota el títol “La suspensió del règim de visites del pare denunciat per maltractament després de la modificació del Codi Civil Català”, se celebrarà el 18 d’octubre a les 18:00 hores a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

Es tracta d’un tema d’actualitat i de molt interès després que la Generalitat de Catalunya aproves mitjançant el Decret Llei 26/2021, de 30 de novembre, una modificació del llibre segon del CCCat, en relació amb prohibició de la guarda, estància i comunicacions entre els fills i el pare denunciat per maltractament, la qual ha provocat que s’hagin plantejat qüestions d’inconstitucionalitat per la possible vulneració del principi d’igualtat o la presumpció d’innocència.

La ponència anirà a càrrec del Jutge de VIDO 1 de Reus, el Sr. Álvaro Lorente Rubio i la presentació de l’acte la realitzarà el nostre company del GAJR Julio Pardo.

El cost es de 5 € i serà gratuït pels membres del GAJR i els estudiants de Màster de l’Advocacia de la URV. Per realitzar la inscripció nomes heu d’enviar un email a la direcció: gaj@advocatsreus.org.

També us animem a que ens seguiu al nostre perfil d’Instagram per poder estar al dia de totes les activitats que realitzem i es realitzen a la resta de territoris!

Ens trobareu a través del següent enllaç: https://www.instagram.com/gajreus/ o b buscant el nostre nom “GAJReus” a Instagram.Imatges relacionades

G