}
Tel:+34 977340850   

Dia mundial de l'Advocacia JoveAmb motiu que el pròxim dia 31 d’octubre és celebra el dia mundial de l’advocacia jove, el Grup de l’Advocacia Jove de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia Reus volem commemorar aquesta data en reconeixement de la tasca i el compromís de la jove advocacia amb l’Estat de Dret i en la constant lluita dels interessos justiciables.

Després de temps socialment complicats producte de la situació de pandèmia viscuda arran de la crisi sanitària global, l’advocacia jove ha seguit mantenint un ferm compromís amb la societat per tal de garantir un correcte funcionament de la justícia, no cessant en cap moment en anhelar i aconseguir la seva òptima eficiència. 

És per aquest motiu que volem atorgar aquest reconeixement a tots aquells joves companys i companyes que amb valor, rigor i vocació, segueixen en la seva tasca de garantir un servei tan essencial. 

Finalment, cal afegir que des del Grup de l’Advocacia Jove de Reus seguirem compromesos amb una actitud de foment d’aquests valors per tal d’innovar i revitalitzar l’exercici de l’advocacia en els més joves i en les pròximes generacions de professionals de l’àmbit jurídic.