Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

WbinCICAC : BITCOINS, serà la moneda del S. XXI?

La comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un cinquè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “BITCOINS, serà la moneda del S. XXI?”que tindrà lloc el dijous, 25 de març 2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.
 
En aquest WbinCICAC  ens aproximarem al mercat de les criptomonedes: com funcionen, els mecanismes de regulació i control,  la seguretat que ofereixen o  les problemàtiques associades seran objecte d’anàlisi amb experts en la matèria.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de na Encara Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l'ICA Reus, i d’en Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC i degà de l‘ICAVOR.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’ICASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.
 
Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:
 
Pablo Fernandez Burgueño, advocat de l'equip New Law de PwC Tax and Legal, especialitzat en tecnologia, ciberseguretat i protecció de dades.
 
Xavier Foz, advocat i secretari de la Junta Directiva i membre del Comitè Legal del Consorci Alastria, que promou la primera xarxa de blockchain semi-públic d'Espanya.
 
Moises Barrio Andrés, lletrat del Consell d'Estat i autor del llibre Criptoactivos. Reptes i desafiaments normatius.
 
 A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:
 
https://www.cicac.cat/?p=22678
 
Així com l’accés via ZOOM:
 
https://zoom.us/webinar/register/WN_tT53_HPgQI6yP1NCL3FQFwImatges relacionades

ñ