Sessió informativa Compendium.cat

Amb motiu de la posada en marxa del nou portal de recursos lingüístics i jurídics per a l’advocaciaCompendium.cat, el Consell de l’Advocacia Catalana, a través de la Comissió de Llengua,  ha organitzat una sessió informativa que anirà a càrrec de la senyora Anna Arnall, col·laboradora del Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, impulsora i responsable del portal.
 
El portal Compendium.cat aglutina més de 500 recursos lingüístics (diccionaris jurídics, apunts lingüístics sobre terminologia jurídica, manuals d’estil, criteris gramaticals, etc.) i jurídics com ara formularis jurídics en català.
 
Aquest portal, que serà en línia i d’accés gratuït, permetrà a l’advocacia catalana tenir accés fàcil a més recursos, guanyar agilitat en la redacció jurídica i incrementar la qualitat dels seus escrits.
 
Amb relació als formularis jurídics, l’eina s’obrirà al públic amb 300 formularis judicials per a les jurisdiccions civil, penal, laboral i contenciosa administrativa, i també formularis mercantils i arbitrals. El portal té previst anar augmentant gradualment el nombre de formularis i mantenir-los actualitzats d’acord amb el dret vigent. Tots aquests recursos es podran consultar mitjançant un cercador a partir de paraules clau i altres paràmetres i representarà una eina fonamental per als advocats i les advocades que exerceixin o vulguin exercir en llengua catalana.
 
Es tracta d’un projecte institucional que impulsa el Consell de l’Advocacia Catalana, juntament amb disset institucions més incloses la Generalitat de Catalunya, i que busca crear una xarxa d’entitats sensibles i compromeses amb l’impuls del llenguatge jurídic català. A l’acte de presentació us explicarem el punt de partida del portal, el contingut i les diferents opcions disponibles per cercar els recursos.
 
Data: 6 de maig a les 12:00 h.
Lloc:

  •  Format presencial:

         Subjecte al nombre d’inscripcions i té l’aforament limitat. 
         Col·legi de l’Advocacia de Reus (Av. de Marià Fortuny, 83 1r)

  •  En línia mitjançant la plataforma Zoom. Rebreu l’enllaç el dia abans de la jornada, prèvia inscripció.

 
Si és del vostre interès, us podeu inscriure enviant aquest formulari a: formacio@advocatsreus.orgImatges relacionades

,