Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Seminaris MUDEC

En el marc del Màster Universitari en Dret de l’Empresa i de la Contractacio (MUDEC) organitza, en el marc de la seva activitat docent, uns seminaris que tenen per objecte complementar les assignatures que s’imparteixen amb propostes d’innegable actualitat.

Aquests seminaris van dirigits, en principi, als estudiants del MUDEC, però donat l’interès mostrat pels professionals que han tingut coneixement de la seva realització, l’equip coordinador del MUDEC ha decidit oferir als col·legiats la possibilitat d’assistir-hi.

En concret, s’ofereixen 4 seminaris que es realitzaran els dies 9,10 i 12 de març, en horari de tarda. Tota la informació relativa a cadascun dels seminaris la podeu consultar en el cartell informatiu que s’adjunta.

Per formalitzar la inscripció, cal emplenar la butlleta i enviar-la a la següent adreça electrònica: master.derecho-empresa@urv.cat. La inscripció és gratuïta.

S’ofereixen 15 places per cadascun dels Seminaris que es proposen.

L’assignació de la plaça es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció, de la qual en rebreu la pertinent confirmació.

Per més informació podeu consultar la web: http://www.urv.cat/mudec/ o bé trucar al: 977558264 o  977558310/ 977559332