Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum informació de les accions formatives (XII)

En relació al cicle de WbinCICAC que estem oferint sobre MEDIACIÓ, durant les properes dues setmanes la Sra. Nuria Cabanes Cid impartirà dues ponències més (una per setmana) amb la mateixa estructura i format, concretament:

 

Gestió d’emocions en el procés de mediació

14/05/2020

18:00H

Anàlisi i praxis de l’empatia en el procés de mediació

20/05/2020

18:00H

 

Us recordem el format:

 

  1. Aquestes ponències, que organitza el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, estan homologades pel Centre de Mediació de la Generalitat.
  2. Aquestes ponències tindran una durada de 2 hores i s’estructuraran de la següent manera: una primera part d’exposició per part de la ponent. De 90 minuts, i una segona part dedicada a dubtes i/o comentaris per part de l’alumnat, de 30 minuts.
  3. Un cop finalitzades les ponències, els alumnes que vulguin, podran realitzar una activitat voluntària a fi d’acreditar una hora més de formació continuada en mediació, que consistirà en  resoldre un qüestionari o un cas pràctic, a elecció de la ponent, que s’haurà de lliurar en l’adreça formacio@cicac.cat , en un termini màxim de 5 dies a partir de la data de la ponència.
  4. El qüestionari o el cas pràctic s’enviarà a l’alumnat mitjançant correu electrònic, juntament amb el material didàctic de la sessió (material audiovisual i guió de la sessió), el mateix dia de la ponència, abans que aquesta comenci el WbinCICAC.
  5. A fi que l’alumnat conegui el protocol a seguir, abans d’iniciar la ponència, la ponent dedicarà uns minuts a recordar el tema de l’activitat voluntària (qüestionari o supòsit pràctic).
  6. Un cop comprovada l’assistència virtual al WbinCICAC i la superació de l’activitat pràctica,  el CICAC certificarà les hores realitzades per l’alumnat i, en el seu cas, l’activitat voluntària.
  7. Evidentment, per fer l’activitat voluntària, l’alumnat haurà d’haver visualitzat la ponència.
  8. A partir de dilluns, 11 de maig, estaran activades les inscripcions on line.