Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Nova edició del CURS DE MEDIACIÓ 2020-2021 (on-line)

El curs de MEDIACIÓ del CICAC renova edició per al curs 2020-2021 el 6 de novembre de 2020, a les 16 hores i anirà sota la direcció del Sr. Antoni Vidal. A l’acte inaugural virtual intervindran:
 
- La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay Rosell
- El President de la Comissió de Formació, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu Casals
- La Presidenta de la Comissió de Mediació, l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida
- El Director del curs, Sr. Antoni Vidal Teixidó.
 
A l'edició d'enguany s'han afegit novetats diferents a edicions anteriors. I és que les circumstàncies arran la crisi sanitària la fan excepcional. La més rellevant ha estat l’adaptació de l’activitat pedagògica en format presencial al format en línia, la qual cosa ha estat tot un repte. S'ha estat treballant amb estratègies i recursos telemàtics amb l'objectiu d'aplicar els millors models d'ensenyament en línia. Es vol oferir un enfocament pràctic i interactiu, sobre la base de tres pilars:
 
1.- Pel que fa a la tipologia de curs, és essencialment on-line (plataforma formativa), amb videoconferències, tot i que en acabar cada un dels tres mòduls, es farà una sessió presencial-pràctica per a cada un d’ells.
2.- Avaluació continuada.
3.- Metodologia docent.
 
Tant el contingut del programa formatiu com la metodologia, es desenvolupen amb més detall al programa formatiu.
 
Per a la vostra informació, s'estàn realitzant gestions amb el Centre de Mediació de la Generalitat per sol·licitar la renovació de l’homologació del curs.
  
Podeu accedir als continguts i inscripció del curs en el següent enllaç web. Aquí, el Fulletó.