NOVA DATA per la presentació de la plataforma Pagos Certificados

La presentació de la plataforma Pagos certificados.com ha estat ajornada per al dimarts 21 de setembre de 2021 a les 13.00 h.

Aquesta presentació es farà a través de la plataforma TEAMS.

Pagos certificados.com, és la primera i única plataforma de contractació digital i pagaments en línia, creada per l'Advocacia espanyola amb CTI Solucions i el suport de CaixaBank.

Podreu accedir a l'esdeveniment en directe a través d'aquest enllaç
  
La presentació anirà a càrrec de la directora del Departament Jurídic de Pagoscertificados.com, Reyes Rodríguez Zarza.

La nova plataforma de contractació electrònica de l'Advocacia espanyola és un revolucionari sistema de contractació digital, basada en tecnologia smart contracts, que permet tancar acords i efectuar pagaments extrajudicials i judicials associats a aquests contractes, en menys de 72 hores, amb plena garantia jurídica. Des de qualsevol dispositiu electrònic, sense desplaçaments.

La plataforma, única i exclusiva en el món, permet condicionar els acords signats digitalment a l'efectiu pagament de les quantitats establertes en el contracte. D'aquesta manera, si no hi ha pagament, no hi ha acord, aquest desapareix sense deixar rastre, donant solució als problemes de resolució de contractes per impagament.

Aquest sistema aporta immediatesa i seguretat a l'hora d'aconseguir i formalitzar acords digitalment entre parts. És, a més, una alternativa molt més ràpida i eficaç al compte de consignacions judicials.
 
Vídeo presentació oficial en el Consell General de l'Advocacia:

https://www.youtube.com/watch?v=PlPuuaOe-G4

Informació d'interés