}
Tel:+34 977340850   

Formació_Drets Humans: Els drets de les persones grans

El proper dimarts 28 de febrer a les 16.30 h tindrà lloc una conferència #AulaDDHH en línia via TEAMS, organitzada per la Comissió de Drets Humans ICA Terrassa conjuntament amb el Colegio de la Abogacía de Gijón, amb el suport de la Fundación Abogacía y Derechos Humanos del CGAE i la participació de l’entitat Help Age España, que duu a terme iniciatives d’incidència política, formació i sensibilització per construir una societat amigable i sensible a tots els nivells amb la realitat de les persones grans i els seus drets.

El ponent principal, Carlos María Romeo Casabona és catedràtic de Dret Penal de la Universidad del País Vasco (EHU) i director del Grupo de Investigación de la Cátedra de Derecho y Genoma Humano; doctor en Dret i Medicina (UZar) i Diplomat Superior en Criminología (UCM). També és membre del Grupo Europeo de Ética de Ciencias y Nuevas Tecnologías (EGE), del Comité de Bioètica del Consell d’Europa i president del Comité d’Ética de la Investigación Clínica de Euskadi.

Es tractarà sobre la perspectiva legal, sociològica i pràctica dels Drets de les Persones Grans, atès que, com afirma el ponent ‘El envejecimiento es un proceso de la vida que nos afectará a todos: es un deber moral y legal prestarle una atención universal e intergeneracional’.

La jornada es d’inscripció gratuïta per a advocades i advocats, i podreu visualitzar-la en línia (us enviaran l’enllaç abans de la sessió a totes les persones inscrites).

Data: 28 de febrer de 2023

Format: Línia

Hora: 16.30 hores

Preu: Gratuït

Programa i inscripcions: www.cicac.catImatges relacionades

D