}
Tel:+34 977340850   

Formació: Retroactivitat de les normes penals i la seva aplicació a la Llei Orgànica 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, que porta per títol: “Retroactivitat de les normes penals i la seva aplicació a la Llei Orgànica 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual”, el qual se celebrarà el dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 13:00 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

La presentació d’aquest webinar anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i l’Excma. Sra. Encarna Orduna Pardo, vicepresidenta del CICAC i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Olga Arderiu Ripoll, advocada membre de la Comissió de Dones Advocades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La inauguració de la sessió anirà a càrrec de la Sra. Ángela Rodríguez Martínez, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.

Pel que fa a les ponències, intervindran:

Sra. Teresa Peramato Martín, fiscal de Sala Delegada de Violència sobre la Dona

Sr. Javier Ruiz Pérez, magistrat de la Secció 22 de l’Audiència Provincial de Barcelona

Sr. Jesús Maria del Cacho Rivera, magistrat del Jutjat de Menors de Tarragona

Sra. Nahxeli Beas Beas, advocada de l’Associació Assistència a Dones Agredides Sexualment.

Us facilitem els enllaços per a realitzar les inscripcions:

WEB: https://www.cicac.cat/2022/12/wbincicac-retroactivitat-de-les-normes-penals-i-la-seva-aplicacio-a-la-llei-organica-10-2022-de-6-de-setembre-de-garantia-integral-de-la-llibertat-sexual/

ZOOM: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_k46uIQjlRKiXq4nNzb62aQ

 



Imatges relacionades

X