}
Tel:+34 977340850   

Formació: Qüestions pràctiques per millorar la tècnica cassacional en processos: civil, penal, laboral i contenciós-administratiu

La Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA, ha organitzat un nou curs en format VIRTUAL sobre “QÜESTIONS PRÀCTIQUES PER MILLORAR LA TÈCNICA CASSACIONAL EN PROCESSOS: CIVIL, PENAL, LABORAL I CONTENCIÓS-ADMINISTRATIU".

Com bé sabeu, el recurs de cassació comporta un procediment específic, és per aquest motiu pel qual és especialment important comptar amb una formació especialitzada que permeti conèixer com s’ha d'afrontar aquesta instància.

El coneixement profund per part dels lletrats i lletrades és un requisit indispensable per a una adequada assistència legal i una defensa efectiva dels drets.

L'objectiu d'aquest curs és que l’alumnat adquireixi o, si escau, perfeccioni, els coneixements necessaris tant formals com des del punt de vista pràctic per identificar i complir les exigències que caracteritzen els escrits processals, ja sigui la preparació del recurs oposició a l'admissió del recurs, interposició del recurs i oposició al recurs, tot això en les especialitats del dret civil, penal, laboral i contenciós-administratiu.

És necessari destacar que aquest curs compta amb la participació de ponents de màxim nivell en cadascuna de les seves especialitats.

Pel que fa a la metodologia, el curs tindrà un caràcter totalment pràctic, ja que s’ha dissenyat tenint com a protagonistes als i les professionals que s'hauran d’enfrontar al repte d'interposar un recurs de cassació per primera vegada, o bé ja ho han hagut de fer en alguna ocasió.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes 4 sessions de dues hores cadascuna, distribuïdes en dos dies per setmana.

El curs s’oferirà íntegrament en format en línia, i es durà a terme mitjançant la plataforma digital “ZOOM”, i a través de la Plataforma Formativa del CICAC per a accedir a les sessions en diferit.

Serà inaugurat el dimecres, 12 de juny de 2024, a càrrec de:

l’Excma. Sra. Marta Martinez i Gellida

Presidenta del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i degana de l’ICA-TORTOSA

l’Excma. Sra. Carmen Oriol Fita

Presidenta de la Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i degana de l’ICA-TERRASSA

Il·ltre. Sr. Juanjo Duart Albiol.

Director del curs

Us derivem a la pàgina web del CICAC, per accedir les inscripcions:

INSCRIPCIONS:

https://www.cicac.cat/2024/05/curs-en-linia-sobre-questions-practiques-per-millorar-la-tecnica-cassacional-en-processos-civil-penal-laboral-i-contencios-administratiu/

En aquest curs hi ha dues modalitats de matriculació:

Tot el curs (4 sessions)

Només dues sessions (a escollir per l’alumnat)

 Imatges relacionades

H