}
Tel:+34 977340850   

Formació: PRESCRIPCIÓ I CADUCITAT en els àmbits Civil, Penal, Laboral, Fiscal, Administratiu i Deontològic

La Comissió de Formació del CICAC, ha organitzat un nou curs sobre “PRESCRIPCIÓ I CADUCITAT en els àmbits: Civil, Penal, Laboral, Fiscal, Administratiu i Deontològic", en el qual comptarem amb la col·laboració del president emèrit del CICAC, l’Excm. Sr. Julio J. Naveira.

Aquest curs que s’ha enfocat des d'una òptica essencialment pràctica, té com objectiu que totes les persones assistents adquireixin els coneixements necessaris per diferenciar els diversos terminis de prescripció i caducitat en les accions civils , penals , laborals, fiscals, administratives, i deontològiques, així com les formes i efectes de la seva interrupció i/o suspensió.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes en 4 sessions de dues hores cadascuna (dos dies per setmana: dimarts i dijous). El format serà en línia, per tant, es permetrà que totes les emissions que s’efectuïn en directe, quedin enregistrades per a tornar a visualitzar en diferit. A excepció de la darrera sessió (núm. 4), que s’oferirà en format semi presencial des de la 8ena planta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. El President de la Comissió, aprofita aquesta ocasió per agrair al Degà de l’ICAB, l’Excm. Sr. Jesús Sánchez, la seva generositat en cedir aquest espai per a la celebració d’aquesta formació. En aquesta sessió participarà tot l’equip docent del curs, per donar resposta a totes aquelles preguntes i/o qüestions pràctiques plantejades per l'alumnat durant tot el curs.

Serà inaugurat el dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 18:00h, a càrrec de:

- l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer

President del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i Degà de l’ICA FIGUERES

- l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu

President de la Comissió de Formació del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA i Degà de l’ICA VIC

- l’Excm. Sr. Julio J. Naveira

Director del curs

Us derivem a la pàgina web del CICAC, per accedir a més informació i a les inscripcions:

Informació: https://www.cicac.cat/?p=28611

Inscripcions: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/course/view.php?id=546

PROGRAMAImatges relacionades

Ff