}
Tel:+34 977340850   

Formació mediació: Les clàusules de mediació en els contractes

El Centre de Mediació de Catalunya ofereix les II Jornades d’ADR en l’àmbit registral: Les clàusules de mediació en els contractes que es duran a terme el dimecres 7 de juny de 10 a 14h, a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya.

 

L’objectiu és analitzar la importància de les clàusules de contractació com a instrument per a incloure la mediació i altres mètodes de resolució de conflictes com a primera eina a emprar en el cas d’incompliment o d’altres conflictes entre les parts.

 

Us podeu inscriure per mitjà d’ inscripcions CEJFE apartat “oferta formativa/formació transversal fins el dijous 1 de juny i, per fer-ho, us heu de registrar al CEJFE si encara no hi esteu. Des del CMC no us podem inscriure perquè és personal. Aforament limitat.

 

La jornada clourà amb un còctel dinar on es podrà comentar els temes tractats amb els ponents i assistents, i participar en el networking.

 

Si teniu dificultats per fer la sol·licitud d’inscripció en línia o voleu fer qualsevol consulta sobre la jornada, podeu contactar-hi a través d’aquesta adreça electrònica:

 

uiajcejfe.dj@gencat.cat

 Imatges relacionades

d