Formació: 2n Congrés de Dret Civil Català

El “SAVE THE DATE” de la segona edició del Congrés de dret Civil Català, el qual se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol de 2023 a l’Auditori del Museu Episcopal de la ciutat de Vic.

El Comitè Científic d’aquest Congrés continua treballant sobre el programa científic, un cop estigui tancat es publicarà el programa formatiu complet.

De mentre, us informem que:

FORMAT:

El congrés s’oferirà en doble format:

1.- HÍBRID:

 

·Presencial: aforament limitat de 60 places

·En línia fins a 500 persones

 

2.- FLEXIBLE:

Totes aquelles persones que optin per assistir en format presencial, també podran accedir al format en línia. D’aquesta manera, si només tenen disponibilitat per assistir-hi un dia en format presencial, podran seguir el congrés amb normalitat en línia.

PREU DEL CONGRÉS:

 

·Preu per a persones col·legiades dels 14 Col·legis d’Advocats/Advocacia PRESENCIAL: 80 €

·Preu per a persones col·legiades dels 14 Col·legis d’Advocats/Advocacia LÍNIA: 80 €

·Preu per a persones NO col·legiades PERESENCIAL: 120 €

·Preu per a persones NO col·legiades LÍNIA: 120 €

·Preu per a Estudiants en LÍNIA: 30 € (S’haurà d’acreditar mitjançant aquest correu ecampus@cicac.cat que actualment es troben en període acadèmic)

*El preu inclou: assistència presencial i/o línia a la totalitat a totes les conferències del congrés, dues pauses-cafès.

HORARIS

 

·Dijous, 6 de juliol de 2023: de 10 a 18.30 hores

·Divendres, 7 de juliol de 2023: de 10 a 14.30 hores

 

INSCRIPCIONS:

Per tramitar les vostres inscripcions presencials o línia heu d’accedir a la nostra Plataforma Formativa: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/

Un cop dins de la plataforma i iniciat la sessió amb les vostres claus (menú superior a la dreta) heu de clicar el Congrés.

Si no teniu claus d’accés o no recordeu la vostra contrasenya/nom d’usuari us facilitem un Manual on trobareu tota la informació,

També disposeu d’un vídeo explicatiu a la mateixa Plataforma

Inscripcions

 Imatges relacionades

ñ