Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

FAKE NEWS: Però, -Qui decideix que és desinformació?

La Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un segon WbinCICAC-TECH que porta per títol “FAKE NEWS: Però, -Qui decideix que és desinformació?", serà el divendres, 20 de novembre de 2020, a les 16:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de na Encarna Orduna, Vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICA Reus, i d’en Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i Degà de l‘ICAVOR. La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, Diputat de Junta de l’CASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.
 
Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:
 

  • Sr. Borja Adsuara Varela, Advocat expert en estratègia i comunicació digital.  Professor Univerdad Complutense de Madrid.

  • Sra. Montserrat Nebrera González, Llicenciada en Filosofia Política i en Filologia Clàssica. Coordinadora i Professora de Dret Constitucional de la UIC.

  • Sr. Marc Amorós Garcia, Periodista, guionista i autor de llibres sobre Fake News.

 
A continuació us facilitem l'enllaç per a tramitar la inscripció. Imatges relacionades

ññ