Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Cursos de Mediació (2020)

La comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi del Col·legi de l’Advocacia de Reus, ha organitzat dos cursos de mediació. 
 
Aquest cursos estan homologats pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es lliurarà certificació d’assistència que computarà com a 2 hores de formació per a cadascuna de les conferències.
 
Cada una d’aquestes conferències es realitzaran presencialment a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Reus, si bé, si s’escau, també oferirem la possibilitat de videoconferència i/o videostreaming a través de la plataforma de formació del Consell de l’Advocacia Catalana.
 
Els cursos són les següents:
 
MES ENLLÀ DE LA MEDIACIÓ, LES PRÀCTIQUES RESTAURATIVES  

Dia: 30 de gener de 2020.
Hora: 17:00 h.
 
Ponent: Sra. Elena Cobler Martínez, Llicenciada en Dret, Policia mediadora de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana de Reus.
 

 
COMUNICACIÓ NO VIOLENTA

Dia: 27 de febrer de 2020.
Hora: 17:00 h.
 
Ponent: Sra. Elsa Pedrola, Mediadora, Llicenciada en Dret. Policia mediadora de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana de Reus.

Us adjuntem programa amb tota la informació i la butlleta d'inscripció  per si és del vostre interès.