Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Conferència en línia del CICAC/ICAB: 'És la solució la llei 11/2020 per obtenir un habitatge digne?'

La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Mª Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol "És la solució la Llei 11/2020 per obtenir un habitatge digne" se celebrarà dimecres, dia 7 d’octubre de 2020, de les 13 a les 15 hores, enlínia a través de la plataforma Zoom.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l'ICAB, Mª Eugènia Gay, i del president de la Comissió de Formació del CICAC i Degà de l‘ICAVIC, Rogeli Montoliu.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec del degà de l'ICATER i president de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB, Ignasi Puig, i de la degana de l’ICASF i presidenta del grup de treball CICAC/ICAB 'Propostes per una vivenda social i un reallotjament digne', Eva Ribó. 
 
Pel que fa als ponents, l'acte comptarà amb la presència dels següents:

  • Imma Barral, Catedràtica de Dret Civil de la UB.
  • Martí Batllori,  Vocal de la Comissió de Normativa CICAC/ICAB i coordinador del grup de treball CICAC/ICAB  'Propostes per una vivenda social i un reallotjament digne'.
  • Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge.

 
Per poder inscriure's en línia, cal apuntar-se a l'enllaç de la pàgina web en què està publicat aquest contingut. Aquí teniu el Fulletó.