Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Conferència: Anàlisi pràctica de la reforma de l'ISD. Beneficis de l'empresa familiar

El Consell de l’Advocacia Catalana ha col·laborat amb l’Escola de pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi de l’Advocacia de Reus, per organitzar una conferència sobre l’Anàlisi Pràctica de la reforma de l'ISD. Beneficis de l’empresa familiar, que tindrà lloc el dia, 16 de juliol de 2020 a les 19:00 h., a càrrec de la senyora Belén Cabrera Vendrell. Advocada especialista en Dret Fiscal.
 
El passat 30 d'abril es va publicar a Catalunya la Llei 5/2020, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l'Impost sobre instal·lacions que incideixen en el medi ambient, per la qual s'introdueixen mesures fiscals que afecten tant a determinats tributs cedits com a propis. Entre ells, l'Impost sobre Successions i Donacions és el que s'ha vist més afectat, destacant les seves modificacions, amb caràcter general, pel seu potencial impacte agreujant.
 
L'objectiu és analitzar les citades mesures des d'un punt de vista pràctic i de planificació, posant l'accent principalment en la transmissió de l'empresa familiar.
 
Aquesta conferència es farà de manera telemàtica, mitjançant el sistema “Go to Meeting”
 
Preu: Gratuït
 
Inscripció: Cal emplenar la BUTLLETA d'inscripció  i enviar-la a l’adreça formacio@advocatsreus.org. El mateix dia de la conferència rebreu al vostre correu electrònic un enllaç per poder accedir a la plataforma i visualitzar la conferència. No cal descarregar cap tipus de programa i/o aplicació. Aforament limitat.