1r Congrés sobre “DRET CIVIL CATALÀ”

El programa científic del 1r Congrés sobre “DRET CIVIL CATALÀ”, organitzat pel CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol de 2022 a la ciutat de Vic ja està disponible.
 
En nom del President de la Comissió de Formació del CICAC, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, us trasllado l’agraïment tant als i les membres del Comitè Científic d’aquest Congrés, per la seva implicació i entusiasme en el disseny del programa científic, com als i les membres de la Comissió de Formació que intervenen de forma desinteressada en aquest esdeveniment, com a persones moderadores, relatores i/o ponents.
 
Aquest Congrés va néixer amb l’objectiu de commemorar els 20 anys de l’aprovació del Llibre Primer del Codi civil de Catalunya, oferint a l’advocacia catalana una formació actualitzada, així com un espai per a la reflexió i per a fer propostes de millora davant de la imminent reforma del Codi civil català. Volem que aquest Congrés sigui un esdeveniment útil, pràctic, en què la participació de les persones assistents sigui un factor diferenciador respecte d’altres. Només així aconseguirem elaborar un document exhaustiu únic que reculli les necessitats, les sensibilitats, els interessos i les inquietuds de l’advocacia catalana.
 
Pel que fa al nombre de places presencials, us informem que oferim entre 60-70 places, per la qual cosa totes aquelles persones interessades en assistir en aquest format hauran de tramitar la inscripció amb la màxima celeritat, ja que l’assignació de places anirà en funció de l’ordre de presentació.
 
Degut a la limitació de places presencials a l’Auditori del “Museu Episcopal” de Vic, us oferim l’oportunitat de poder seguir el Congrés en línia, tant en directe com en diferit.
 
Per a més informació, així com per a la gestió d’inscripcions (sigui en format presencial com en línia), us remetem l’enllaç de l’espai web que el CICAC ha habilitat per a aquest Congrés:
 
https://www.cicac.cat/2022/06/i-congres-de-dret-civil-catala-questions-practiques-i-darreres-novetats/
 
Els PREUS de les inscripcions són:
 

  • Persones col·legiades (presencial): 100€
  • Persones col·legiades (en línia): 60€
  • Persones col·legiades de menys de 3 anys o estudiants del Màster d’accés a l’advocacia (en línia): 30€
  • Persones no col·legiades (presencial i en línia): 150€

PROGRAMAImatges relacionades

..